Sreda, 11.09.2002.

10:26

Beogradska ispostava u Mineapolisu

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Default images

Centar Minesota Timbervulfsa ,slovenacki reprezentativac Radislav Nesterovic prihvatio je danas ponudu kluba i potpisace jednogodisnji ugovor vredan 2,4 miliona dolara. Nesterovic se tako odlucio za opciju izlaska na trziste sledece sezone – kada ce mnogi klubovi raspolagati velikim novcem za dovodjenje slobodnih agenata. Podsetimo, vec sada se najavljuje da ce naredno leto ( od 1.jula) biti jedno od najuzbudljivih – sto se tice prelazaka igraca.

Ovaj 2,13 metara visoki igrac je prošle sezone za 27 minuta u proseku postizao 8,4 poena i 6,5 skokova po utakmici, a iz igre je sutirao 49,3 odsto.

Nesterovic je 1998. godine izabran od Minesote u prvoj rundi drafta, a ove godine je bilo ozbiljnih indicija da ce biti trejdovan u Njujork Nikse, koji celo leto traze "peticu".

Timbervulfsi su prethodnog vikenda potpisali ugovor sa jugoslovenskim plemejkerom Igorom Rakočevićem, koji je u nedelju osovjio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu. T-vulfsi su otkupili poslednju godinu ugovora sa podgorickom ekipom za koju je nastupao Rakocevic ( 300 hiljada dolara), a Rakocevic ce igrati ove sezone za ligaski minimum, uz opciju produzenja ugovora i u sledecoj sezoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Podeli: