Ponedeljak, 09.09.2002.

20:36

B92: Koturovic u Bostonu

Izvor: B92

Default images

Centar jugoslovenske kosarkaske reprezentacije Dejan Koturovic najverovatnije ce nastaviti karijeru u NBA ligi.

Kako je za B92 rekao njegov menadzer Rade Filipovic, Koturovic je prakticno postigao dogovor o nastavku karijere u ekipi Boston Seltiksa.

"Kako stvari stoje, Dejan Koturovic ce potpisati jednogodisnji ugovor sa Bostonom", rekao je Filipovic za B92 i dodao da je generalni menadzer Seltiksa Kris Valas zeleo da Koturovica "dovuce" u Boston direktno iz Indijanapolisa.

"Dejan je naravno odgovorio da zeli prvo da se vrati u Jugoslaviju i proslavi osvajanje zlata i vidi se najblizima.Posle kraceg odmora on ce najverovatnije otici u Boston i potpisati", istakao je Rade Filipovic iz agencije BDA sports.

Posle dolaska Koturovica sledece sezone u NBA ligi nastupace cak 10 nasih igraca: Vlade Divac, Pedja Stojakovic (Sakramento), Zeljko Rebraca, Ratko Varda (Detroit), Predrag Drobnjak, Vlada Radmanovic (Sijetl), Predrag Savovic (Denver), Igor Rakocevic (Minesota), Dejan Koturovic (Boston), Marko Jaric (L.A. Klipers).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli: