Ponedeljak, 02.09.2002.

22:55

Mijatovic ipak u Levanteu

Izvor: B92, Beta

Default images

Jugoslovenski fudbaler Predrag Mijatovic nastavice karijeru u spanskom drugoligasu Levanteu, saopstio je veceras spanski klub. Mijatovic u Levante dolazi iz italijanske Fiorentine, koja je zbog velikih finansijskih problema, prebacena iz druge u cetvrtu italijansku ligu.

Visina ugovora nije objavljena, a lekarski pregedi bice obavljeni u utorak. Posle nekoliko godina, Mijatovic tako nastavlja karijeru u spanskom fudbalu u kojem je ostavio dubok trag, igrajuci za Real Madrid i Valensiju.

Sediste kluba Levante vrlo je blizu Valensije sto je 33-godisnjem Mijatovicu bilo vazno kako bi bio blizi bolesnom sinu.

Mijatovic je od 1993. do 1996. godine igrao za Valensiju, a potom za Realn iz Madrida do 1999. godine. U finalu Lige evropskih sampiona protiv Juventusa 1998. godine u Amsterdamu Mijatovic je postigao jedini gol, kojim je Real ponovo postao sampion Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Podeli: