Utorak, 03.09.2002.

06:42

Izabran engleski U21 tim za utakmicu sa Jugoslavijom

Izvor: B92, zvanicni sajt

Default images
Dejvid Plat, selektor engleske reprezentacije do 21 godine, odredio je igrace koji ce se suprotstaviti mladom timu Jugoslavije. Na spisku su:

Ameobi (Newcastle), Barry (Aston Villa), Bramble (Newcastle), Clarke (Everton), Crouch (Aston Villa), Defoe (West Ham), Etherington (Tottenham), Evans (Chelsea), Howarth (York), Jeffers (Arsenal), Jenas (Newcastle), Kirkland (Liverpool), Konchesky (Charlton), Lescott (Wolves), O'Neil (Portsmouth), Parnaby (Middlesbrough), Pennant (Arsenal), Piper (Sunderland), Prutton (Nottingham Forest), Samuel (Aston Villa), Taylor (Portsmouth), Wright-Phillips (Manchester City).

Verovatan sastav u kojem ce Engleska izaci na teren bice:

Kirkland – Konchesky, Barry, Bramble, Samuel – Piper, Etherington, Jenas – Wright-Phillips – Defoe, Crouch.

Najveca zvezda u ovom sastavu svakako je Dzermejn Difo, napadac Vest Hema. Menadzer ovog kluba trazio je od selektora Eriksona da uvrsti Difoa u A tim, ali je Svedjanin resio da saceka jos neko vreme. Tako ce jugoslovenska odbrana dobiti priliku da se upozna sa buducom zvezdom Premijer lige.

Poslednji put kada su se susrele dve mlade reprezentacije, rezultat je bio 3:0 za Engleze. Mec je igran u Barseloni u sklopu kvalifikacija za EP. Pred taj mec nasi reprezentativci su imali nerealne ideje da mogu pobediti rivala, ali im nije pomoglo ni igranje clanova A tima, Mateje Kezmana i Dejana Stankovica.

Engleski tim je ovoga leta ucestvovao na Evropskom prvenstvu u Svajcarskoj, ali je doziveo neuspeh, ne plasiravsi se u polufinale.

Mec Engleska-Jugoslavija igra se u petak, 6. septembra na stadionu Reebok u Boltonu, a pocinje u 21 cas po jugoslovenskom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: