Ponedeljak, 02.09.2002.

21:56

Navijaci Steaue prave nerede

Izvor: B92, SRNA

Default images
Trojica navijaca rumunskog tima Steaua danas su ranjena gumenim mecima u sukobima sa policijom, dok su se vracali sa utakmice na kojoj je njihov tim izgubio od Univerzitatee iz Krajove, saopstila je policija.

"Policijske specijalne snage su upotrebile oruzje da bi uspostavili zakon i red na autoputu koji povezuje Pitesti sa Bukurestom", stoji u policijskom saopstenju.

Incident se dogodio posto je vise od 1 000 navijaca Steaue, ljutih zbog poraza od 3:1, blokiralo autoput oko 80 kilometara od Bukuresta, razbijajuci prozore na lokalnom restoranu i bacajuci kamenje na automobile u prolazu.

Portparol bolnice u kojoj su smesteni navijaci potvrdio je da su tri lica primljena sa ranama od gumenih metaka, od kojih je jedan "ozbiljno povredjen". "Navijaci Steaue su skoro unistili bar i napali su nekoliko vozaca", izjavio je konobar restorana za lokalnu televizijsku stanicu Antena 1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: