Utorak, 03.09.2002.

10:56

Kin van terena 3 meseca zbog operacije kuka

Izvor: B92, BBC

Default images
Kapiten Mancester Junajteda Roj Kin odsustvovace sa terena preko 3 meseca zbog operacije kuka.

Kako prenose mediji na ostrvu Kin, koji je nekoliko nedelja igrao sa dilemom da li da odlozi operaciju za koju se znalo da ce ga " skloniti" sa terena na duzi period, prelomio je nakon crvenog kartona u subotnjem mecu Mancestera i Sanderlenda, koji je dobio zbog lakta koji je uputio u lice bivsem  saigracu iz reprezentacije,  Dzejsonu Mek Atiru.

Iako je najavljivao, menadzer Aleks Ferguson nije se zalio na iskljucenje, sto automatski znaci 3 meca pauze za Kina:

Roj je imao neko vreme problema sa tom povredom. Odlucili smo da je sada najbolje vreme da napokon ode na tu operaciju. Nadamo se da ce se vratiti u tim do sredine decembra" izjavio je Aleks Ferguson.

Period oporavka, bice za ovog kontraverznog igraca i pravi momenat za "rascisti" repove iz proslosti - medju kojima je najveci proces koji se u fudbalskoj asocijaciji Engleske vodi protiv njega. Podsetimo, Kin je u svojoj autobiografiji priznao da je u mecu sa Mancester Sitijem namerno teze povredio Norvezanina Alf Inge Halanda.

Kako su saopstili predstavnici Mancestera, Kin bi mogao da se vrati u tim u derbi mecevima protiv Liverpula i Arsenala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: