Ponedeljak, 02.09.2002.

10:48

Ronaldo stigao u Madrid i nestao u nepoznatom pravcu

Izvor: B92, Beta

Default images
Brazilac Ronaldo, novo, 47 miliona evra vredno pojacanje madridskog Reala, brzo je prebacen na nepoznatu lokaciju cim je stigao u spansku prestonicu.

Najbolji strelac minulog mundijala u Madrid je doleteo privatnim mlaznim avionom, a sleteo je na aerodrom u okolini grada, gde su ga docekali zvanicnici novog kluba.

Opusten i nasmejan po dolasku, 25-godisnji fudbaler je odmah uveden u automobil, pre nego sto je stigao da bilo sta kaže okupljenim novinarima.

Konvoj od pet automobila, pracen clanovima spanske Civilne garde, brzo je otisao na nepoznatu lokaciju gde ce Ronaldo prenociti.

Bivsi centarfor Intera, koji je imao velikih problema sa povredama u poslednje tri godine, proci ce sutra medicinski pregled pre zvanicne promocije kao igrac Real Madrida, zakazane za 13 sati na stadionu "Santjago Bernabeu".

Uprkos nekim zackoljicama u poslednjim trenucima, Real je zavrsio složeni dogovor, kojim je u svoje redove doveo Ronalda neposredno pred isticanje krajnjeg roka za transfere fudbalera u Evropi, koji je istekao u subotu u ponoc.

Real ce za usluge dvostrukog osvajaca titule nNajboljeg igraca sveta italijanskom klubu platiti 35 miliona evra i dace Interu jednog igraca u vrednosti od 10 do 12 miliona evra ili tu sumu u gotovom novcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: