Sreda, 14.08.2002.

08:22

Putesestvije fudbalera Zvezde do Kazahstana

Izvor: B92, Beta

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde poleteli su u ponedeljak u 13.45 sa surcinskog aerodroma za Moskvu, odakle ce posle cetvrosatne pauze produziti za Alma Atu, gde sa kazahstanskim predstavnikom Kairatom sastaju u okviru kvalifikacija za Kup UEFA.

Dolazak ekspedicije Crvene zvezde u Alma Atu ocekuje se u utorak ranim jutarnjim satima, a prva utakmica kvalifikacija za Kup UEFA na programu je u cetvrtak od 18.30 po lokalnom vremenu ( vremenska razlika 5 sati), dok se revans susret igra 14 dana kasnije u Beogradu.

Trener Crvene zvezde Zoran Filipovic na put je poveo 18 igraca, a u Beogradu su zbog povreda ostali kapiten Nenad Lalatovic, Mihajlo Pjanović i Marjan Markovic.

Spisak igraca Crvene zvezde za susreta protiv Kairata:

Randjelovic, Disljenkovic, Dunjic, Basta, M. Dudic, Vidic, Gvozdenovic, Lukovic, Mladenovic, Milovanovic, Kovacevic, Branko Boskovic, Orahovac, Bogavac, Bogdanovic, Mrdja, Janković Dudic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: