Utorak, 13.08.2002.

09:51

Raul Tamudo u Sanderlendu ?

Izvor: B92, BBC

Default images
Menadzer Sanderlenda Piter Rid, odlucio je da se u poslednjem momentu ukljuci u trku trosenja novca u premijer ligi ( najvece trosadzije ovog leta Liverpul, Mancester i Njukasl), i ponudi Espanjolu 8,5 miliona funti za kapitena Espanjola Raula Tamuda.

Kako prenose britanski mediji, transfer 24-godisnjeg napadaca kluba uz Barselone, ukljucuje i prelazak centarfora »crnih macaka« Lilijana Laslanda u Spaniju.

Iako je tokom leta imao ceste kontakte sa upravom Espanjola, menadzer Sanderlenda je krenuo u odlucujucu akciju posto su mu propali razgovori sa upravama Lidsa i Celzija oko angazovanja Robija Kina, odnosno Eidura Gudjonsona.

Dovodjenjem Tamuda, Rid bi »sastavio« odlican napadacki tandem Filips – Tamudo, dok bi veteran Najl Kvin mnogo vise vremena provodio na klupi za rezervne igrace.

Podsetimo, jedino pojacanje Sanderlenda pred novu sezonu je engleski reprezentativac do 21. godine Stiven Rajt koji je dosao iz Liverpula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: