Sreda, 14.08.2002.

08:22

Nemacka uplatila osiguranje za Novickog, Nes jos neizvestan

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Default images

Najbolji nemacki kosarkas, NBA zvezda Dirk Novicki nastupace za svoju reprezentaciju na predstojecem Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu, posto je nemacka kosarkaska federeacija uplatila osiguranje od 200.000 dolara, NBA klubu Dalas Maveriks, za koji Novicki sa uspehom igra.

Kako prenosi Dalas Morning Njuz, Novicki je obecao da ce deo pomenute sume pokriti on a deo federecija.

Isto kao i Novicki, i kanadjanin Stiv Nes se u pondeljak pojavio na treningu svoje reprezentacije, iako problem njegovog osiguranja jos nije resen.

"Zelim da igram za reprezentaciju Kanade, jer to radim vec 10 leta.Volim da igram za moju domovinu, ali ako moj "bos" Mark Kjuban i dalje bude pravio probleme , moracu ozbiljno da razmislim sta cu raditi", rekao je Nes reporterima prosle treninga.

Vlasnik Dalasa Mark Kjuban zapretio je svim svojim igracima koji planiraju da igraju u Indijanapolisu (Novicki, Nes, Son Bredli, Majkl Finli i Raef la Frenc), da nece moci da igraju za svoje reprezentacije (Nemacka - Kanada - SAD), ukoliko ne budu uplacena sredstva za osiguranje.

Njih petorica ce sledece sezone u Dalasu zaraditi oko 35 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Podeli: