Utorak, 03.09.2002.

06:47

Roke Zunior u bolnici, Kontra u Atletiku

Izvor: B92, www.soccerage.com

Default images

Kada su celnici Milana pomislili da su kompletirali odbranu dovodjenjem Alesandra Neste, i da ce vec na startu sampionata istaci najozbiljniju kandidaturu za »skudeto«, zbog povrede je na duzi period otpao drugi odbrambeni igrac Roke Zunior.

Kako prenosi zvanicni sajt milanskog kluba, Zunior je u utakmici kvalifikacija za Ligu sampiona protiv Libereca doziveo tezu povredu ramena, zbog cega ce morati na operaciju, koja ce ga od terena odvojiti vise od 3 meseca.

Prema istim izvoru, Roke Zunior je izrazio zelju da se neophodna operacija obavu u Brazilu,a na teren ce se prema prvim prognozama vratiti krajem novembra ili pocetkom decembra.

Sa druge strane, kako bi pomalo i napunili kasu koja je ispraznjena dolaskom Rivalda i Alesandra Neste, vodeci ljudi kluba odlucili su se da prodaju defanzivca Kozmina Kontru.

Reprezentativac Rumunije, koji je od ponedeljka novi clan Atletika iz Madrida, bio jedan od boljih prvotimaca u prosloj ne bas uspesnoj sezoni. Podsetimo, Kontra je u Milano presao prosle godine, na kraju najuspesnije sezone u istoriji baskijskog Alavesa ( finale kupa UEFA).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Podeli: