Utorak, 03.09.2002.

06:47

Morati: Bez Ronalda smo i jaci i bogatiji

Izvor: B92, Beta

Default images

Predsednik Intera Masimo Morati izjavio je da je ekipa jaca, a da je klub bogatiji posle prodaje Real Madridu brazilskog fudbalskog asa Ronalda, prenela je u ponedeljak italijanska stampa.

"Bez Ronalda smo i jaci i bogatiji. Promena je bila neophodna i on vise nije mogao da ostane u Interu" rekao je Morati u intervjuu italijanskom listu "Gazeto Delo Sport".

Morati je istakao da je Ronaldo svojim "neodmerenim" izjavama pokvario odnose sa navijacima, ali isto tako i sa trenerom Hektorom Kuperom, kao i saigracima, tako da je jednostavno morao da ode.

Kako se navodi u agencijskim izvestajima Inter je posle "teskih pregovora" prodao Realu brazilskog asa za 45 miliona evra, a Ronaldo je sa madridskim klubom potpisao cetvorogoisnji ugovor.

U tu cenu ukljucena je i mogucnost da italijanski klub angazuje bilo kog fudbalera za 12 miliona evra, a to ce platiti Real.

"Prodaja Ronalda je ojacala lidersku ulogu Kristijana Vijerija, u koga verujemo i koji je nas najvoljeniji igrac", kazao je Morati.

Vijeri je rekao "Gazeti Delo Sport" da mu je zao sto je otisao Ronaldo.

"Razumem sto je morao da ode. Pokusavao sam da ga ubedim da ostane, razgovarao sam sa njim vise puta, ali on je odlucio da ide. Zao mi je, ali postujem njegovu odluku", kazao je Vijeri.

U zamenu za Ronalda, Inter je u medjuvremenu, angazovao Argentinca Ernana Krespa, dojucerasnjeg fudbalera rimskog Lacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Podeli: