Četvrtak, 12.09.2002.

20:38

Vijera: Potreban mi je odmor

Izvor: B92, BBC

Default images
Kapiten Arsenala Patrik Vijera sokirao je rukovodstvo engleskog sampiona, kada je zatrazio odmor, posle samo 5 utakmica u sampionatu. Francuski reprezentativac je izjavio kako je izuzetno nezadovoljan trenutnom formom, za koju je najvise sazluzna premorenost. "Osecam bolove u ledjima i nogama. Ponekad mi je tesko i da ustanem. Moracu da razgovaram sa menadzerom, jer mi je u ovom trenutku neophodan odmor. Uskoro pocinje Liga sampiona i nove obaveze u reprezentaciji i mislim da je sada vreme za pauzu."

Vijera je prošle sezone odigrao 66 zvaničnih utakmica za Arsenal, a sa 42 uzastopna nastupa u dresu francuske reprezentacije je apsolutni rekorder u nacionalnom timu.

"Ne znam kada i kako ću dobiti odsustvo, ali ga moram dobiti što pre. Osećam da trenutno nisam u dobroj formi i da bez odmora neću moći da pružam vrhunske partije", kazao je Vijera.

Arsenal zapocinje kampanju u Ligi sampiona utakmicom protiv Borusije iz Dortmunda sledece srede, dok ce reprezentacija Francuske u roku od cetiri dana igrati dve utakmice kvalifikacija za evropski sampionat, protiv Malte i Slovenije sredinom oktobra.

Pitanje je da li ce menadzer Arsen Venger izaci u susret zahtevu francuskog reprezentativca, s obzirom da u ekipi Arsenala, zbog povreda, trenutno odsustvuju Ljunberg, Pires i van Bronhorst, koji su standardni prvotimci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: