Četvrtak, 12.09.2002.

09:42

Premijer liga: Pobede Arsenala i Boroa

Izvor: B92

Default images
U utorak su odigrane prve dve utakmice petog kola Premijer lige. Na Riversajdu Midlzbro je potpuno nadigrao Sanderlend i pobedio sa 3:0. Strelac dva pogotka za Boro bio je Silard Nemet (15', 66'), a jedan je postigao Masimo Makarone (37'). U drugom mecu, na Hajberiju, sastali su se Arsenal i Mancester Siti. Pobedom od 2:1 Arsenal je izbio na prvo mesto, posto vodeci Totenhem igra u sredu sa Fulamom.

Arsenal je iskoristio srecan zreb, posto je u prvih 5 kola igrao kod kuce sa svim timovima, koji su ove godine dosli iz nizeg ranga. Vodjstvo za »Tobdzije« izborio je Silven Viltor u 25. minutu. Medjutim, Siti je bio bar ravnopravan rival i imao znatno vise loptu u posedu. Izjednacenje je vec posle tri minuta doneo Nikola Anjelka. Pogodak Tijeri Anrija u 42. minutu odlucio je pobednika. U finisu utakmice iskljucen je vezista Sitija Ali Benarbija (koji je na pocetku utakmice pogodio stativu) zbog dva zuta kartona, iako je nesto ranije Patriku Vijeri oprosten drugi zuti karton zbog preostrog starta nad Berkovicem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: