Četvrtak, 12.09.2002.

09:42

Preko 100 hiljada navijaca docekalo kosarkase u Beogradu

Izvor: B92

Default images

Preko 100 hiljada navijaca docekalo je u Beogradu kosarkasku reprezentaciju Jugoslavije , koja je danas doputovala iz Indijanapolisa, gde su osvojili petu titulu prvaka sveta.

Kosarkasi su doputovali u Beograd oko 15 casova i 15 minuta. Na surcinskom aerodromu reprezentativce su docekali savezni premijer Dragisa Pesic, savezni sekretar za sport Vojislav Andric, republicki ministar sporta i prosvete Gasa Knezevic. Dok su dolazili ka svecanoj aerodromskoj sali, kosarkase je pozdravio i predsednik SRJ Vojislav Kostunica koji je odmah posle toga otputovao u Njujork. Kosarkase je vec na aerodromu docekalo preko dve hiljade navijaca,a put do gradske skupstine (oko auto-puta) bio je ispunjen navijacima koji su pozdravljali povorku koja se kretala ka centru grada.

Opsirnije o svemu sto se desavalo na balkonu gradske skupstine mozete videti na nasoj specijalnoj stranici »Indijanapolis 2002«...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: