Četvrtak, 12.09.2002.

17:27

Miroljub Labus

Izvor: Beta

Default images

Posle energetskog i penzionog, zdravstvo je sledeći veliki sistem koji treba da bude stabilizovan, najavio je u cetvrtak predsednički kandidat grupe gradjana Miroljub Labus.

'Pre dve godine smo nasledili praznu kuću, nije sve moglo odjednom da dodje na red i dobro je čuti da je republička vlada sada stavila zdravstvo u red prvih prioriteta', rekao je Labus koji je posetio Klinički centar Srbije, u pratnji republičkog ministra zdravlja Tomice Milosavljevića i rukovodstva ove najveće zdravstvene ustanove u Srbiji.

Labus koji ističe da je zdravstvo jedna od najvažnijih tačaka njegovog predsedničkog programa, posle obilaska nezavršenog dela KCS, ocenio je da stanje te ustanove može da se uporedi s pacijentom kome je potrebna pomoć. 'Obavešten sam da je potrebno 100 miliona evra da se zgrada potpuno završi i opremi, ali preispitaćemo još jednom da li je to ta cifra', rekao je Labus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: