Nedelja, 15.09.2002.

08:37

Filipović: "Treba da idemo u crkvu"

Izvor: B92

Default images

Zvezdini igrači ni posle četiri utakmice ne znaju za pobedu. Cinici će reći kako su još jednom neporaženi napustili Marakanu, ali činjenica je da svojim igrama »rade« na tome da prvenstvo učine nezanimljivim, a dežurnim braniocima našeg fudbala daju za pravo da kažu kako nam je porastao kvalitet fudbala, jer eto »svako može da pobedi Zvezdu«.

Crveno-beli su dobro odigrali prvo poluvreme, imali nekoliko lepih prilika, Bošković je pogodio i stativu, pa je naravno bilo i aplauza. Drugo poluvreme, odsustvo ideja. Iako je gol Mirosavljevića u 47. minutu brzo anulirao Vidić(ponovo odbrambeni igrač), Zvezdini fudbaleri su igrali nervozno više od pola sata. Nemoć u kaznenom prostoru pokazali su svi njeni napadači, a bilo ih je stvarno dosta. Navijači su zdušno bodrili igrače koji na svojim dresovima imaju Zvezdin grb, do samog kraja, a onda se začulo: »File, odlazi !«.

Filipović je posle meča izjavio kako Zvezda nije imala sreće i pozvao navijače da uprkos lošim igrama, dodju u četvrtak i bodre crveno-bele u utakmici Kupa UEFA protiv Kjeva.
«Igrači su ostali utučeni u svlačionici. Situacija nije dobra, a ova ekipa nema sreće, koja je kao i u životu, potrebna i u fudbalu. Dižemo glavu gore, treba da idemo svi u crkvu i da sačekamo Kjevo«.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli: