SEDNICA GLAVNOG ODBORA DPS

Izvor: B92

Četvrtak, 26.10.2000.

18:49

Default images
Sednica Glavnog odbora Demokratske partije socijalista, na kojoj bi trebalo da se odluci o izmenama vladine Platforme za redefinisanje odnosa Srbije i Crne Gore, pocela je u cetvrtak u 17.30 casova, javlja Beta. Glavni odbor bi trebalo da se izjasi o stavu Predsednistva partije, da se u Platformu ugradi zahtev za medjunarodnim priznanjem obe jugoslovenske republike, koje bi potom trebalo da se dogovore o statusu buduce zajednicke drzave, potvrdio je agenciji Beta funkcioner DPS koji je zeleo anonimnost.

Sef poslanickog kluba DPS u crnogorskom parlamentu Dragan Djurovic izjavio je za Radio Crne Gore da ce "centralna tema sednice GO biti politicke prilike u SRJ nastale nakon pobede Demokratske opozicije Srbije i novi odnosi dve federalne jedinice". Djurovic je kazao da ce GO raspravljati o tome da li treba menjati Platformu Vlade Crne Gore. "Neka resenja iz Platforme trebalo bi preispitati zbog novonastalih okolnosti kako bi se izmedju Crne Gore i Srbije stvorili pravni odnosi koji ubuduce nece zavisiti od toga ko je na vlasti", naveo je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: