Četvrtak, 12.09.2002.

10:06

Nema premija za igrace Herte

Izvor: B92, Beta

Default images

Fudbaleri berlinske Herte morace da sacekaju na premije koje su zaradili osvajanjem nemackog Liga kupa, i to zbog serije losih rezultata na pocetku sezone, saopsteno je danas iz kluba.

Komercijalni direktor Diter Henes odlucio je da igraci za sada nece videti ni jedan cent od 1,27 miliona evra koje je Herta osvojila kada je proslog meseca pobedila Salke 04, rekao je portparol kluba.

Herta je juce kod kuce izgubila sa 2:1 od Borusije iz Menhengladbaha, zauzima razocaravajuce 10. mesto na tabeli Bundes lige, a u dosadasnja cetiri kola nije zabelezila nijednu pobedu.
...a Hub nema odgovora
Pored toga, Herta je ispala u prvoj rundi domaceg kupa, a izbacio je amaterski klub Holstajn Kil.

Klub iz nemacke prestonice je sezonu zapoceo prilicno ambiciozno, a u prelaznom roku je doveo i brazilskog napadaca sa Svetskog prvenstva Luizaoa.

"Ovo je klasican primer pogresnog starta. Nalazimo se tacno u onakvoj situaciji kakvu smo zeleli da izbegnemo. Stvarno sam ogorcen", rekao je Henes.

Holandskom strucnjaku Hubu Stefensu, koji je u Hertu dosao pocetkom sezone iz Salkea 04, ocajnicki ce trebati pobeda kada klub u subotu bude u gostima igrao protiv novog prvoligasa Arminije Bilefeld.

Navijaci Herte su posle jucerasnjeg poraza trazili da se na celo strucnog staba vrati Falko Gec, koji je klub vodio privremeno od februara do kraja sezone i koji ih je doveo do cetvrtog mesta u Bundes ligi i mesta u Kupu UEFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Podeli: