Ponedeljak, 09.09.2002.

08:58

Turci pobedili Angolu

Izvor: B92

Default images
Reprezentacija Turske zabelezila je prvu pobedu u grupi E. Turci su sa 86:66 savladali selekciju Angole. Rezultat po cetvrtinama bio je 18:17, 23:21, 22:8, 23:20.

Angola je tokom celog prvog poluvremena pruzala snazan otpor turskom timu. Slabu igru pokazao je glavni turski igrac, Hidajet Turkoglu. Predvodjeni Kutlajem Turci u drugoj cetvrtini stizu i do 9 poena prednosti, ali angolski tim uspeva da uhvati prikljucak.

poPoluvreme je zavrseno sa 41:38.

Na pocetku trece cetvrtine serija Turaka od 8:0 resava utakmicu. Lutonda serijom koseva vraca nadu Afrikancima, ali ubrzo razlika ide na 15 poena. Losa treca cetvrtina ucinila je da Angola izgubi svaku nadu, pa je 2 i po minuta pre kraja bilo 26 poena razlike. Dve angolske trojke u finisu postavljaju konacan rezultat.

Medju Angolcima najbolji su bili Lutonda i Edmar Vitorijano, dok su kod Turaka dobri bili Turkcan, Okur, Tunceri i Kutlaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: