Ponedeljak, 09.09.2002.

08:58

Tomasevic: Zivimo za slavlje u Beogradu

Izvor: B92

Default images
Od naseg specijalnog izvestaca iz Indijanapolisa, Zorana Panjkovica

Koliko god da je potrebna koncentracija za predstojece polufinale sa Novim Zelandom, ipak je glavna tema danasnje konferencije za novinare, na kojoj su ucestvovali pomocni trener Petrovic te igraci Tomasevic i Vujanic, bila nocasnja pobeda nad Amerikancima.

Igraci su imali zajednicku veceru, na kojoj se proslavila kako svi tvrde istorijska pobeda. Dejan Tomasevic se osvrnuo na reakciju igraca povodom slavlja u Beogradu:

»Verujte svi mi igramo za reprezentaciju zbog naseg naroda i od 1995. Godine zivimo za doceke u Beogradu. Vecina nas je materijalno obezbedjena I nemamo potrebe da se na taj nacin namecemo svojim igrama u reprezentaciji«

Slicno je govorio i Milos Vujanic, koji je nocas odigrao, kao da iza sebe ima na desetine slicnih meceva. Kaze da su u Njujork Niksima, koji su ga letos draftovali, odusevljeni njegovim igrama.

Na Novi Zeland svi upozoravaju pre svega zbog poraza koji su plavima naneli na pripremama u Nemackoj. Medjutim, mislim da je to vise prica zbog malera, te da su I plavi svesni svoje snage I sjajne forme koju imaju.

Inace, jos jednom se vracam na nocasnji duel i na sliku koju mnogi nisu primetili. Posle prve cetvrtine, u sut seriji u kojoj igraju dva klinca navijaca iz suprotnih tabora, nas mali je pobedio i posle pobede masuci rukama i dizuci tri prsta potpuno pokrenuo nase navijace ionako napunjene adrenalinom.

Pored srpskih zastava, bile su tu i slike Bob Marlija, transparent Dream Team, Dream On, a slavlje je trajalo duboko u noc.

Ocekuje se da ce preko tri hiljade nasih navijaca doci iz Cikaga za ovaj, nadajmo se sampionski vikend.

Plavi ce veceras u pola jedanaest po nasem vremenu imati trening, u vreme igranja sutrasnje utakmice protiv Novog Zelanda.

Razigravanje Amerikanaca od 5.do 8. mesta rekli su da nece gledati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: