Četvrtak, 06.06.2002.

19:00

VUKSANOVIC: BEZ ZAJEDNICKOG MITINGA SA SPS

Izvor: B92

Default images
Predsednik Narodne demokratske stranke Slobodan Vuksanovic izjavio je da ne postoji mogucnost za organizovanje zajednickog mitinga opozicije 28. juna u Beogradu. Za Vidovdan su miting ispred Skupstine SRJ zakazali Srpski pokret obnove, Socijaldemokratija Vuka Obradovica, Nezavisni sindikat zemljoradnika, pozarevacki Otpor i NDS. Istog dana, na Trgu Republike, miting organizuje i Socijalisticka partija Srbije.

Vuksanovic je rekao da je organizacioni odbor Vidovdanskog sabora "zakljucio da ne treba nasedati ni na kakve trikove Vlade Srbije ili se zanimati time sto se u isto vreme odrzava drugi miting u Beogradu". On je rekao da je "ostavljen otvoren poziv svim prevarenima za ucesce na Saboru 28. juna", ukljucujuci tu i Demokratsku stranku Srbije i Novu Srbiju. Organizacioni odbor Vidovdanskog sabora zatrazio je "od EU i SAD da osude teror Vlade i premijera Zorana Djindjica nad Parlamentom i narodom", kao i da pomognu da "Socijaldemokratiji budu vraceni poslanicki mandati i spreci isto takvo nasilje nad DSS".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: