Nedelja, 02.06.2002.

19:00

DSS CE UCESTVOVATI NA SEDNICI SKUPSTINE U UTORAK

Izvor: B92

Default images
Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Dragan Marsicanin rekao je u nedelju da ce poslanici njegove stranke ucestvovati na vanrednoj sednici Skupstine Srbije zakazanoj za utorak, 4. juna.

Marsicanin je agenciji Beta kazao da ce poslanici DSS na sednici ucestvovati od samog pocetka, ne cekajuci da DOS obezbedi kvorum. DSS je ranije najavio da ce, ako Administrativni odbor oduzme poslanicke mandate njihovim poslanicima, napustiti Skupstinu.

Marsicanin je u nedelju ocenio da najavljene izmene Poslovnika nece mnogo doprineti efikasnijem radu skupstinske vecine, a da stvaraju nepovoljnu sliku o predlagacima.

Komentarisuci izjavu lidera Demokratskog centra Dragoljuba Micunovica da mandate moze uzimati samo stranka na cijoj su listi izabrani, Dragan Marsicanin je kazao:"To svedoci da stvari idu u pravcu resenja koje je predlozio lider DSS Vojislav Kostunica - dogovora poslanickih grupa u Skupstini Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: