Petak, 13.09.2002.

17:46

Lažno saopštenje DSS-a u Novom Sadu

Izvor: B92

Default images

Funkcioneri vojvodjanskog DSS-a Miroljub Lješnjak, Goran Bulajić i Stevan Popara demantovali su saopštenje koje je stiglo pojedinim redakcijama, a u kojem stoji da istaknuti funkcioneri DSS-a u Vojvodini podržavaju Miroljuba Labusa zbog nacionalističkih i antireformistickih stavova Vojislava Koštunice. U saopšenju stoji da čelni funkcioneri vojvodjanskog DSS iskazuju podršku Miroljubu Labusu jer, kako je napisano, ''nisu zadovoljni nacionalističkom i antireformistickom politikom predsednika DSS-a Vojislava Koštunice''. Saopštenje koje je imao prilike da vidi naš izveštač prepuno je tehničkih grešaka i sa punim pravom može da se dovede u sumnju. Pre svega napravljena je greška prilikom samog potisivanja gospode Ljesnjaka i Bulajića, a pored toga saopštenje je navodno poslao porajnski odbor DSS-a što takodje može da se dovede u sumnju s obzirom na stav ove stranke prema pitanju AP Vojvodine.

''Mislim da je ovo odraz panike i nemoći protivničkog tabora. Postavlja se pitanje da li Labusu treba ovakva podrška? Ako je odgovor negativan očekujemo da se Labus ogradi od ovakvog postupka, u protivnom smatraćemo da cela priča dolazi iz njegove kuhinje'', rekao je član Glavnog Odbora DSS-a Miroljub Lješnjak. Kako je novinarima rečeno, protiv NN počinioca biće podignuta krivična prijava, ali u DSS od nadležnih institucija, pre svega policije i tužilastva, ne očekuju mnogo. Prave promene u ovoj oblasti doći ce tek nakon promene na političkoj scene, kada Vlada Zorana Djindjića sidje sa vlasti - rekli su u DSS-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: