Ponedeljak, 15.07.2002.

10:14

Uhapsen zbog napada na kampere

Izvor: B92

Default images

Valjevska policija uhapsila je cetrdesetogodisnjeg Dragana Milosevica Zeca, koji je glavni osumnjicen za napad na kampere na reci Gradac kod Manastira "Celije". Policija sumnja da je on ubio radnika EDB Valjeva Svetomira Stefanovica i teze povredio jos jednu osobu, u noci izmedju petka i subote. Grupa mladica, u kojoj je bilo i maloletnika, napala je grupu kampera na mestu koje zove Vidanov izvor, izvestava za B92 novinar radio "Patka" iz Valjeva Pedja Vujanac. Tom prilikom, Stefanovicu su macetom nanete teske povrede glave i on je potom preminuo u Urgentnom centru u Beogradu. Policija osnovano sumnja da je Milosevic naneo smrtonosne povrede Stefanovicu, kao i da je odgovoran za nanosenje teskih telesnih povreda jos jednoj osobi. Policija jos traga za jednim od ucesnika krvavog obracuna, dok je jedan od vinovnika nesrece maloletan.

Povod za sukob bilo je Milosevicevo nezadovoljstvo cinjenicom da mu grupa radnika EDB nije dozvolila da kampuje na mestu koje su oni nekoliko dana pre toga pripremili za sebe. Napadaci su uglavnom iz gradskog naselja Peti puk i od ranije su poznati policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Podeli: