SUBOTICKI JUL OBUSTAVIO RAD I POLITICKE AKTIVNOSTI

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.10.2000.

22:34

Default images
Suboticki odbor Jugoslovenske levice u ponedeljak je saopstio da je privremeno obustavio rad i sve politicke aktivnosti dok se ne stvore normalni uslovi za rad. Odluku o obustavljanju aktivnosti JUL Subotice doneo je nakon vise provala u stranacke prostorije i fizickog napada na predsednika okruznog odbora te stranke. U pismu gradonacelniku Subotice i predsedniku gradske vlade, suboticki julovci traze od njih da "preduzmu energicne mere iz nadleznosti lokalne samouprave radi zastite drustvene imovine i integriteta licnosti clanova JUL-a" i da "uticu na drzavne organe da brze i efikasnije obavljaju svoje duznosti".

U nedelju su 2 puta, u 14 i 16 sati, obijene prostorije opstinskog odbora JUL-a u Subotici. To su ucinili dvojica nepoznatih mladica koji su unistili deo partijske dokumentacije. JUL je saopstio da se radi o cetvrtom napadu na imovinu i integritet licnosti clanova te stranke u Subotici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: