Utorak, 17.10.2000.

14:27

KOVACEVIC: GLAVNI ODBOR U NEDELJU O IZBORIMA

Izvor: B92

Default images
Portparol Srpskog pokreta obnove Ivan Kovacevic najavio je sednicu Glavnog odbora stranke za nedelju, kada ce biti donete odluke o nastupu stranke na prevremenim parlamentarnim izborima 23. decembra, prenosi FoNet. Kovacevic je na konferenciji za novinare potvrdio da ce Glavni odbor raspravljati i o ostavci koju je, zbog losih rezultata na izborima 24. septembra, ponudio predsednik stranke Vuk Draskovic. Kovacevic je rekao da jos nisu odredjeni predstavnici SPO za privremenu vladu i da ce to pitanje razmotriti Predsednistvo i poslanicki klub SPO u Skupstini Srbije.

Povodom informacija da bi mesto potpredsednika prelazne vlade mogao dobiti Vuk Draskovic, Kovacevic je rekao da ce se to znati "tek kada organi stranke donesu odluku". Kovacevic je ocenio da je sporazum kakav je juce postignut o vanrednim parlamentarnim izborima trebalo postici pre deset godina, jer bi to "narod i drzavu postedelo bede, zaostajanja, izolacije". "Ovim sporazumom obezbedjuje se vladavina prava i licna i imovinska sigurnost, a centri drzavnog terorizma ce biti razvlasceni i suocice se sa posledicama svog delovanja", rekao je Kovacevic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: