BULATOVIC: JOS TRI FUNKCIJE IZ REDOVA SNP-A

Izvor: B92

Utorak, 05.12.2000.

07:42

Default images
Socijalisticka narodna partija danas bi trebalo da saopsti ime novog kandidata za mesto zamenika guvernera NBJ, posle povlacenja Vuka Ognjanovica. Guverner NBJ Mladjan Dinkic zvanicno je Saveznoj Skupstini predlozio Radivoja Rasovica za svog zamenika. Potpredsednik SNP-a Predrag Bulatovic rekao je Radiju B92 da ne iskljucuje mogucnost da Rasovic bude kandidat SNP isticuci, medjutim, da imena kandidata vise nisu bitna. »Mi trazimo da Dinkic do kraja ispostuje koalicioni sporazum DOS i SNP, inace ce taj sporazum biti doveden u pitanje«, rekao nam je Bulatovic. On je prethodno u izjavi za BBC pojasnio sta SNP zahteva od Mladjana Dinkica i naveo: "Dinkic ce morati, shodno aneksu 1 koalicionog sporazuma DOS-a i SNP-a, da predlozi zamenika iz SNP-a, i postavi viceguvernera za devizne poslove, generalnog direktora za monetarne poslove i generalnog direktora za kontrolu banaka. Mi cemo insistirati da to bude paket na kome ce se proveravati spremnost gospodina Dinkica da postuje koalicioni sporazum SNP-a i DOS-a".

Radio B92 nije uspeo da dodje do Dinkica i sazna da li ce, osim svog zamenika, iz redova SNP-a imenovati jos trojicu ljudi na funkcije koje je Bulatovic naveo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: