NAPAD NA SNAGE MUP-A

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.12.2000.

18:45

Default images
Albanski pobunjenici su u nedelju oko 16 casova izvrsili minobacacki napad na pripadnike MUP-a u tampon zoni, rekao je dopisniku radija B92, Novica Zdravkovic, nacelnik SUP-a Vranje. Napad se dogodio na putnom pravcu grnji Vrtogos - Djordjevac, kod mesta zvanog Usi. Zdravkovic je rekao da su Albanci ispalili 4 minobacacke granate na pripadnike policije. On je dodao da nije bilo povredjenih.

Na granici izmedju opstina Bujanovac i Vranje, na jugu Srbije u ponedeljak nije bilo incidenata, ali je situacija vrlo napeta, rekao je nacelnik MUP za Pcinjski okrug pukovnik Novica Zdravkovic, javlja Beta. On je precizirao da je situacija posebno napeta na liniji razdvajanja policije i albanskih ekstremista kod sela Lucane i naveo da su organi bezbednosti spremni da intervenisu u slucaju bilo kog incidenta na tom podrucju. Situacija u Bujanovcu i Presevu je i dalje vrlo napeta, a na ulicama ima vrlo malo ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: