DJINDJIC: MILOSEVICU NE GINE SUD

Izvor: B92

Utorak, 28.11.2000.

12:14

Default images
Predsednik Demokratske stranke i kandidat DOS za buduceg premijera republicke vlade Zoran Djindjic izjavio je da Slobodanu Milosevicu "ne gine sud i to odmah posle izbora", javlja FoNet.

"Sudski postupak ce se voditi po tri osnova: izborna kradja, pitanje bogatstva koje je stekao i pitanje ko je naredio ubistva i atentate", rekao je Djindjic u intervjuu danasnjem Glasu javnosti. Na pitanje o odnosima Srbije i Crne Gore, on je odgovorio da je za to "da budemo zajedno, jer to stvara manje problema". "Razdvajanje s Crnom Gorom stvorilo bi nam problem s Kosovom i opet nas stavilo u zonu rizicnih regija, jer bi se desavalo nesto sto nije u trendu", naglasio je Djindjic i objasnio da su "trend integracija, dogovori i saradnja". "Ako mi sad opet plivamo uz vodu i radimo nesto mimo trenda, opet postajemo problem...Ako sad opet pocnemo da se svadjamo da li cemo zajedno ili odvojeno, vratice nam se imidz huligana u magarecoj klupi koji stalno pravi probleme", ocenio je Djindjic i zakljucio: "Ja bih zaista molio nase kolege u Crnoj Gori da vode racuna o strateskom interesu da nas region postane konacno stabilan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: