Subota, 13.01.2001.

10:03

P. BULATOVIC: SASTANAK DPS - SNP U DOBROM PRAVCU

Izvor: B92

Default images
Funkcioneri Demokratske partije socijalista i Socijalisticke narodne partije nisu postigli dogovor oko raspisivanja prevremenih izbora u Crnoj Gori i odrzavanja referenduma nakon njih.

Prvi sastanak Demokratske partije socijalista i Socijalisticke narodne partije posle prekida dijaloga izmedju dve crnogorske partije u septembru predstavljao je dobar pravac da se krene ka sporazumu te dve partije, ali i sa drugim strankama u crnogorskom parlamentu, ocenio je u izjavi za Radio B92 potpredsednik SNP Predrag Bulatovic posle sastanka. Prema njegovim recima, razgovor nije vodjen da bi se usaglasili stavovi o spornim pitanjima. "Konstatovali smo koja su pitanja sporna - medju njima su rokovi, pitanja medijskog predstavljanja i kontrole rada drzavnih organa. Nismo konstatovali razlike da bismo dosli do zajednickog resenja, vec da se ostavi da se razmisli unutar politickih stranaka", rekao je Bulatovic. On je dodao da ga "raduje spremnost i jedne i druge strane da se dodje do sporazuma".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: