OBLACNO I MESTIMICNO KISOVITO VREME

Izvor: B92

Nedelja, 26.11.2000.

09:09

Default images
U Jugoslaviji ce u nedelju biti oblacno vreme, mestimicno praceno kisom, dok se u Crnoj Gori i juznoj i jugozapadnoj Srbiji ocekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, prognozirao je Republicki hidrometeoroloski zavod Srbije. Duvace slab i umeren vetar, u Podunavlju i Pomoravlju povremeno jak jugoistocni, ciji ce intenzitet krajem dana oslabiti. Najniza temperatura kretace se od osam do 10 stepeni, na primorju oko 12, a najvisa dnevna od 10 do 14, a na primorju oko 16 stepeni.

U Beogradu se ocekuje pretezno oblacno vreme, povremeno sa kisom. Vetar ce biti umeren, povremeno jak jugoistocni, krajem dana u slabljenju. Jutarnja temperatura bice oko devet a najvisa dnevna oko 12 stepeni.

U Crnoj Gori preovladjivace oblacno vreme, mestimicno sa kisom, moguci su i kratkotrajni pljskovi sa grmljavinom. Vetar ce biti slab do umeren, juzni. Minimalna temperatura od osam do 16, najvisa dnevna od 10 do 16 stepeni.

U ponedeljak ce se zadrzati slicno vreme. Vise padavina se ocekuje na jugu i istoku Srbije. U utorak i sredu bice promenljivo oblacno, suvo i osetno hladnije. U jutarnjim casovima u vecini mesta najavljuje se i mraz, pracen slabim i umerenim vetrom. Najvisa dnevna temperatura ce se kretati u intervalu od 5 do 10, na jugu Crne Gore do 13 stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: