Sreda, 10.01.2001.

20:38

LJAJIC: ZONA BEZBEDNOSTI NAJNEBEZBEDNIJE MESTO NA SVETU

Izvor: B92

Default images
Savezni ministar za nacionalne manjine i etnicke zajednice Rasim Ljajic i koministar policije u prelaznoj republickoj vladi Bozo Prelevic, na konferenciji u pres-centru u Bujanovcu, istakli su da je zakljucak Koordinacionog tela da je zona bezbednosti na jugu Srbije bezbedna jedino za ekstremiste, tj. da je najnebezbednije mesto na svetu, javlja Fonet. Takodje su govorili o Albancima koji zele da se policija sto pre izmesti iz njihovih sela, ali im, kako je receno, zato teroristi ne smetaju.

Ministar Ljajic je istakao da jugoslovenska vlada ostaje dosledna svom opredeljenju da problem na jugu Srbije mora i moze da se resi mirnim putem i da su politicki pregovori najbolje resenje za sve zainteresovane strane. Sastanku Koordinacionog tela savezne i republicke vlade za Presevo, Bujanovac i Medvedju u Bujanovcu su prisustvovali skoro svi clanovi Koordicionog tela na celu sa potpredsednikom prelazne republicke vlade Nebojsom Covicem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: