SUTRA UMERENO OBLACNO, TOPLO I UGLAVNOM SUVO VREME

Izvor: B92

Petak, 24.11.2000.

12:50

Default images
U Jugoslaviji ce sutra tokom dana u vecini mesta biti malo i umerno oblacno, suvo i toplo vreme, dok ce u Crnoj Gori biti oblacno, ponegde sa kisom, saopstio je Republicki hidrometeoroliski zavod. U Timockoj i Negotinskoj krajini sutra ce se zadrzati oblacno i hladnije vreme. Po kotlinama u jutarnjim casovima doci she do razvoja kratkotrajne magle i sumaglice. Duvace slab i umeren, u Podunavlju i Pomoravlju povremeno jak, jugoistocni vetar.

Najniza dnevna temperatura ce se kretati od dva do devet stepeni Celzijusa, na Primorju oko 13 stepeni, a najvisa dnevna od 14 do 20 stepeni, u Timockoj i Negotinskoj krajini oko sedam stepeni. U Beogradu ce sutra biti malo i umereno oblacno, suvo i toplo vreme, a posle podne u duzim intervalima suncano vreme. Duvace umeren, povremeno jak, jugoistocni vetar. Najniza dnevna temperatura ce biti oko sedam stepeni, a najvisa dnevna oko 15 stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: