BIOSKOP REX OTVOREN PONOVO PROMOCIJOM FILMA IVANA MARKOVA

Izvor: B92

Petak, 24.11.2000.

00:22

Default images
Beogradski centar kulture bioskop "Rex" u cetvrtak uvece je ponovo otvoren premijerom dokumentarnog filma Ivana Markova "Srpska turneja 1999. godine". Film govori o turneji "Nije ljudski cutati", koju je organizovala Asocijacija nezavisnih elektronskih medija, a u kojoj su ucestvovali beogradski rok sastavi Sunshine, Darkwood dub, Kanda, Kodza i Nebojsa i drugi. Film je montirala Suzana Stevanovic, a snimatelj je bio Nikola Majdak Junior. Film ce reprizno biti prikazan u petak i subotu u 20 cati.

Kulturni centar "Rex" poceo je rad jos 1994. godine, a proteklih godina u tom prostoru organizovani su razni projekti savremene umetnosti - izlozbe, koncerti, predstave, ali i politicki dijalozi. Od aprila prosle godine "Rex" je prakticno zatvorio vrata, ali nije prekinuo rad, posto se produkcija predstavljala preko Interneta i programima u drugim prostorima u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: