P. BULATOVIC: CILJ DA SE SNP IZVEDE IZ PARLAMENTA

Izvor: B92

Četvrtak, 26.10.2000.

17:18

Default images
Potpredsednik Socijalisticke narodne partije Crne Gore Predrag Bulatovic izjavio je u cetvrtak da nije ucestvovao u konsultacijama predsednika Skupstine Crne Gore Svetozara Marovica sa sefovima poslanickih klubova, javlja Beta. "Zbog fizickog napada na poslanika SNP-a Duska Jovanovica nisam prisustvovao tom sastanku", rekao je Bulatovic novinarima. Poslanik SNP-a Dusko Jovanovic napadnut je u sredu uvece, ispred svog stana u Podgorici i zadobio je lakse povrede.

Bulatovic je zatrazio da nadlezni organi sto pre rasvetle taj slucaj, ocenjujuci da ovakvim napadima na poslanike neko ima za cilj da SNP izvede iz parlamenta. "Mozda je nekome cilj da se stvari u Crnoj Gori resavaju van parlamenta, ali SNP to ne zeli i mi i ovom prilikom pozivamo na ocuvanje gradjanskog mira", rekao je Bulatovic. Potpredsednik SNP-a je rekao da ta partija ne zeli da u ovom trenutku "doliva ulje na vatru", ali da i ovaj slucaj upozorava da je "Crna Gora postala nestabilna".

On je porucio da SNP nece dozvoliti da clanovi i politika stranke budu "na meti silnika, bez obzira ko su oni". "Preduzecemo mere da utvrdimo ko stoji iza tog napada", rekao je Bulatovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: