Ponedeljak, 20.05.2002.

19:00

SVADJE U KOALICIJI ZAJEDNO ZA JUGOSLAVIJU

Izvor: B92

Default images
Narodna stranka Crne Gore najavila je u ponedeljak da ce se troclana crnogorska koalicija "Zajedno za Jugoslaviju" raspasti, ako ostale dve clanice Saveza ne prihvate zahteve narodnjaka u vezi sa formiranjem lokalnih vlasti u pojedinim crnogorskim opstinama.

U pisanoj izjavi, potpredsednik NS Predrag Popovic ostro je optuzio koalicione partnere - Socijalisticku narodnu partiju i Srpsku narodnu stranku da su vodili otvorenu kampanju protiv Narodne stranke uoci lokalnih izbora, koji su odrzani 15. maja. Popovic je optuzio lidere SNP i SNS Predraga Bulatovica i Bozidara Bojovica da su "sprecili formiranje trojne koalicije u svih 19 opstina da bi naudili Narodnoj stranci i u poslednjim minutima pravili dvojne koalicije protiv NS". "Ako se zahtevi NS ne prihvate, Predrag Bulatovic i Bozidar Bojovic preuzimaju na sebe krivicu za definitivno razbijanje koalicije 'Zajedno za Jugoslaviju', koju su i otpoceli nevidjenom harangom protiv NS na lokalnim izborima", porucio je potpredsednik NS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: