Majka pretučene Sare se rasplakala na TV Prva: "Bila je krvava, izdeformisana..." VIDEO

Majka jutjuberke, Uki Q, Dijana Marinković, gostovala je u jutarnjem programu na Prvoj televiziji gde je govorile o teškim trenucima kroz koje prolazi cela porodica nakon što je njena druga ćerka Sara (19) , sestra jutjuberke Une Kablar, poznatije po nadimku Uki Q, doživela porodično nasilje. U jednom momentu, tokom emisije, dok je pričala o ćerki Sari, se i rasplakala.

Izvor: Prva TV

Petak, 30.09.2022.

09:42

Majka pretučene Sare se rasplakala na TV Prva:
Foto: Printskrin/TV Prva

"Petnest minuta pre incidenta sam bila kod njih, odnela sam im večeru, uzela je i rekla žurim. Nije mi se ništa žalila, i kad sam se vratila kući zvala me sa VMA uznemirena, čudnim tonom. Rekla mi je "Damjna me je pretukao, dođite po bebu"", započela je Dijana sa knedlom u grlu, pa se u jednom trenutku i rasplakala:

"Bila je krvava, izdeformisana. Pitala me je da li će preživeti. Uživo izgleda mnogo gore. Vrat joj je bio i krvav i izgreba, ono je bilo jezivo. Rekla sam joj da će sve biti u redu, uzela sam bebu. Sada Sara ima jake vrtoglaice i jako je uplašena, plaši se za dete, svega se plaši. On se činio tako divan dečko, čak je bio pobožan išao je u crkvu, niko se ovom nije nadao. Jako sam bliska sa ćerkom, uvek sam joj pomagala. Govorila je da im se njihova majka mešala, ali niko nije slutio da za ovo montruozno ponašanje. "

Biti "savršena žrtva"

"Beba je imala modrice na guzi, Sara je mislila da je bio osip, alergija. Ja sam videla da to nije nikakav osip, nikakva alergija, nego da su modrice. Sara mi je rekla da ju je on sigurno stiskao kad ju je jedino on držao. Ali to mi je rekla posle incidenta. Ona nije verovala da je on mogao da stiska bebu, da nije takav".
Majka je rekla da joj je Sara rekla da ju je Damjan gurnuo dok je bila trudna.

Navodi da je policija odmah bila tu, Sara je otišla na skener, a Una i ona su sačekali da se testovi završe.

"Una i moj suprug su videli Damjana i on je krenuo da vređa Unu, Damjanov otac je rekao da je ponosan na svog sina, kako ima veze... Uplašena sam ali dete mi je još uplašenije. On je čovek koji je uzeo glavu svoje supruge koja se tek porodila i da joj lupaš glavu o pločice dok ne izgubi svest, 15 puta, pa da onda nastaviš... Šta je ovo?", otvorila se Dijana na TV Prva, i dodala da je Damjan navodno rekao, kada je Sara došla svesti; "Dobro je što si prodisala, ne znam šta bih od sebe da sam te ubio".

Kaže da je naslućivala da nešto nije bilo u redu od kako se Sara porodila, ali da ne bi nikada mogla da pomisli da će se ovako nešto desiti.

"Rekao je Sari, "Idemo na VMA, reci im da si pala, moj tata će da ti sredi da ne čekaš red", kaže Dijana.

Podsetimo, Saru Hadžić (19)u sredu uveče u Beogradu navodno je pretukao, kako se sumnja, suprug Damjan Hadžić (23). Damjan je uhapšen zbog nasilja u porodici. Uki Q je objavila fotografije pretučene sestre na Instagramu, uz tvrdnje da ju je fizički napao njen suprug.

Sve se, kako je navela, izdešavalo sinoć oko 21 sat. Uninoj sestri su, kako je navela, snimali vrat, grudni koš. glavu, pluća a podnela je i krivičnu prijavu policiji. Unina sestra se, kako je napisala, u jednom trenutku i onesvestila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Dobrodošli!

B92.tv – sve na dohvat ruke

Otkrijte svet televizije koja prati korak sa vremenom - predstavljamo vam potpuno redizajnirani portal B92.tv.

0:00

12.3.2024.

7 d

Podeli: