GAZIVODA: BEOGRADSKA POLICIJA NIJE VRATILA 1,2 MILIONA DEM

Izvor: B92

Nedelja, 03.12.2000.

13:25

Default images
Direktor "Montenegrobanke" iz Podgorice Bozidar Gazivoda izjavio je da toj banci jos uvek nije vraceno 1,2 miliona maraka, koje je policija Srbije uzela pre dve godine na beogradskom aerodromu. Kako prenosi "Pobjeda", Gazivoda je rekao da je nedavno od potpredsednika Savezne vlade Miroljuba Labusa zatrazio da posreduje u vracanju tog novca, javlja Beta.

On je podsetio i da je Privredni sud u Beogradu jos u julu ove godine nalozio Sekretarijatu unutrasnjih poslova Beograda da u roku od dve nedelje vrati novac "Montenegrobanci". Medjutim, kako je rekao Gazivoda, presuda u medjuvremenu nije sprovedena a tek krajem novembra je na nju ulozena i zalba.

"Javni tuzilac Srbije ulozio je zalbu na presudu Privrednog suda sa obrazlozenjem da je 'zastupnik pobija u usvajajucem delu iz svih zakonskih razloga'", naveo je direktor "Montenegrobanke", tvrdeci da je zalba neosnovana, ali i da pravno nije napisana kako treba. Gazivoda je podsetio da je u aprilu 1998. godine, kada je policija na Aerodromu Surcin "otela" novac, bio savezni ministar finansija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: