RASELJENI SA KOSOVA GLASAJU ZA LOKALNU VLAST

Izvor: B92

Petak, 27.10.2000.

13:23

Default images
Komesar Crne Gore za izbeglice Djordjije Scepanovic izjavio je da je taj komesarijat, u saradnji sa medjunarodnim organizacijama, preduzeo sve mere da sutrasnje glasanje raseljenika sa Kosova, u 12 crnogorskih opstina, protekne po najvisim medjunarodnim standardima, javljaju u petak podgoricki mediji, javlja FoNet. Scepanovic je precizirao da ce se glasanje za lokalnu samoupravu na Kosovu obavljati na 12 birackih mesta u Podgorici, Niksicu, Ulcinju, Baru, Tivtu, Herceg Novom, Budvi, Pljevljima, Bijelom Polju, Beranama, Rozajama i Plavu. Prema recima Scepanovica, izborne aktivnosti u Crnoj Gori, pored predstavnika komesarijata, pratice i dvadesetak predstavnika Komiteta za glasanje izvan Kosova, a biralista ce biti otvorena od sedam do 19 casova.

Pravo glasanja imaju raseljenici sa Kosova koji su se blagovremeno dobrovoljno prijavili i uvrsteni su u biracki spisak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: