Parlamentarni

GO SNS u Novom Sadu: "Najoštrije osuđujemo napad na aktiviste naše stranke"

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu najoštrije je osudio fizički napad na aktiviste te stranke koji se desio sinoć u centru tog grada.

Izvor: B92
Podeli

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu najoštrije osuđuje fizički napad na aktiviste naše stranke koji se desio večeras u centru Novog Sada. Aktivisti SNS su grubo fizički napadnuti tokom učestvovanja u stranačkim aktivnostima, pri čemu je nepoznata osoba bacila metalnu šipku i uništila štand SNS. Slučaj je prijavljen policiji, a od nadležnih institucija očekujemo da što pre nađu napadača. Politički motivisano nasilje je poniženje za sve građane Novog Sada, jer ovo naš Grad nikada do sada nije video. Ugrožavanje bezbednosti, pretnje i napadi na neistomišljenike postali su osnov rada opozicije na čelu sa Đilasom i njegovim pajtašima.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu šokiran je zbog napada na naše aktiviste koji su pristojno obavljali stranačke aktivnosti.

Opoziciji možemo samo da poručimo da hrabro nastavljamo borbu za slobodnu i pristojnu Srbiju, da nas neće uplašiti već samo učvrstiti da istrajemo u borbi za bolju budućnost našeg grada i naše države, jer Srbija ne sme da stane!", navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.