Petak, 14.06.2002.

19:00

KOSTUNICA RAZGOVARAO SA JOHANESOM LINOM

Izvor: B92

Default images
Predsednik SRJ Vojislav Kostunica je u petak izrazio zadovoljstvo zbog intenzivne saradnje i podrske Svetske banke reformama u zemlji, saopsteno je iz predsednikovog kabineta.

Kostunica je u danasnjem razgovoru u Palati federacije sa potpredsednikom Svetske banke za Evropu i centralnu Aziju Johanesom Linom izrazio optimizam u pogledu uspesnog nastavka zapocetih reformi.

Lin je ukazao da bi u drugoj polovini ove godine mogla da bude odrzana nova donatorska konferencija u cilju daljeg podsticanja razvoja SRJ. On je takodje izrazio zadovoljstvo zbog uspesne saradnje i realizacije vise programa Svetske banke u domenu kreditiranja strukturnog prilagodjavanja, upravljanja javnim prihodima, kao i u energetici i drugim oblastima. Lin je, medjutim, dodao da je potrebno posvetiti paznju i realizaciji programa za smanjenje stope siromastva u zemlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: