POVRATAK MOMIRA BULATOVICA OCENJEN NEGATIVNO

Izvor: B92

Četvrtak, 16.11.2000.

17:37

Default images
Poslanici vladajucih crnogorskih stranaka u cetvrtak su negativno ocenili povratak bivseg jugoslovenskog premijera i predsednika Socijalisticke narodne partije Momira Bulatovica u crnogorsku skupstinu. Poslanik vladajuce Demokratske partije socijalista Crne Gore Aleksandar DJurisic ocenio je da je povratak bivseg jugoslovenskog premijera Momira Bulatovica u Crnu Goru i parlament te Republike "nedostojanstven" cin. "Izborom za poslanika Skupstine Crne Gore Bulatovic se odrzava u politickom zivotu i dobija imunitet za njegovo ranije delovanje", ocenio je DJurisic u izjavio za Radio Slobodna Evropa, prenosi Beta.

Poslanik Socijaldemokratske partije Crne Gore Enver Spahic ocenio je da ce biti zanimljivo cuti stavove Bulatovica, jer je kako je naveo, "radio protiv ineteresa Crne Gore".

Poslanik Demokratske unije Albanaca Ferhat Dinosa je za Radio "Slobodna Evropa" rekao da ce pitati predsednika Skupstine Svetozara Marovica da li se oseca nelagodno sto u parlament ulazi covek koji je ponizio Crnu Goru i koji je poznat po izjavi da "crnogorske policije ili nece biti ili ce se ona pokoriti saveznim vlastima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: