Vladimir Ivić blizu povratka na mesto uspeha

Vladimir Ivić mogao bi da se vrati u Makabi Tel Aviv, klub u kojem je imao najviše uspeha u dosadašnjoj trenerskoj karijeri.

Izvor: SS

Ponedeljak, 25.10.2021.

22:05

Vladimir Ivić blizu povratka na mesto uspeha
EPA-EFE/ATEF SAFADI

Srpski stručnjak je među prvim željama čelnika kluba Miča Goldara i Džeka Angelidisa, usled velike krize rezultate koja je zadesila izraelski tim.

Makabi je u ponedeljak uveče je doživeo prvi poraz na domaćem terenu od Ašdoda rezultatom 2:0.

Trenutni trener Patrik van Leven je toliko navukao gnev navijača da su ga posle utakmice čekali navijači ispred svlačionice, vređali ga i tražili od njega da podnese ostavku uz povike:

"Sramota, sramota", skandirali su navijači tima iz prestonice, a preneli su izraelski mediji. Makabi je trenutno na 12. mestu na tabeli od 14 klubova u elitnom rangu, sa svega sedam osvojenih bodova.

"Ovo je težak momenat, užasno veče za mene. Dobili smo rani crveni karton koji je promenio tok utakmice. Morali smo da ostanemo u utakmici i posle minusa od 1:0, da pronađemo energiju da izjednačimo. Samo je crveni karton napravio razliku. Ne krijem se, ne izgledamo dobro. Kao neko ko je rastao uz ovaj klub nisam srećan zbog ovog perioda, teško mi je, svima je teško. Ali moramo već od sutra da nastavimo da radimo jako i da verujemo. Da se ujedinimo i iskristališemo", rekao je Van Leven posle poraza.

Ivić je slobodan na tržištu, a ostao je u lepom sećanju navijačima jer je od 2018. do 2020. godine vodio Makabi do dve uzastopne titule prvaka Izraela, uz brojne rekorde.

Nakon uspešne dve sezone mu je ponuđen ugovor, ali ga je on odbio i ubrzo se preselio na klupu engleskog Votforda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Podeli: