Štoperica

Nastavak pete sezone kviza Štoperica radnim danima od 18:15

Uroš i dalje meri vreme

Izvor: B92

Sreda, 26.01.2022.

11:35

Štoperica

Kviz “Štoperica” i Uroš Jovčić od ovog ponedeljka nastavljaju petu sezonu uzbudljivog kviza na televiziji B92 svakog radnog dana od 18.15. Domaćin je naš poznati glumac Uroš Jovčić, koji sa ekipom nastavlja da obilazi Srbiju i pronalazi takmičare koji su spremni da se oprobaju u znanju i brzini. Ekipa “Štoperice” posetiće ona mesta u Srbiji na kojima do sada nisu bili, kao i manja mesta, a u neka će se vratiti ponovo.

- “Štopericu” ljudi već prepoznaju i sada mnogo jednostavnije dolazimo do učesnika u kvizu, jer je concept potencijalinim takmičarama poznat. Do sada smo imali priliku da vidimo odlične takmičare, koji su za svoje znanje bili fino nagrađeni. Ukoliko neko od gledalaca želi da se takmiči u kvizu, neka nas prati na društvenim mrežama, kako bi saznali gde i kada dolazimo – kaže voditelj kviza Uroš Jovčić i dodaje da posebno uživa što putuje kroz Srbiju, posećuje različite gradove i upoznaje nove ljude.

Da podsetimo – takmičari u “Štoperici” igraju dve runde, a maksimalni iznos koji mogu da osvoje je 15.000,00 dinara, ali ako ne dođu do kraja, ostaje im zagarantovana suma od 3.000,00 dinara. Takođe, takmičarima su na raspolaganju i tri vrste pomoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: