Vozači, pažnja: Zbog radova izmene na mnogim linijama – ceo vikend

Tokom radova u Francuskoj ulici i Bulevaru despota Stefana doći će do promena u radu linija javnog prevoza 24, 26 i 26N kao i na linijama 37, 44 i 58, od večeras u 21.00 sati do 3. aprila u četiri sata ujutru.

Izvor: Tanjug

Petak, 31.03.2023.

17:55

Vozači, pažnja: Zbog radova izmene na mnogim linijama – ceo vikend
Ilustracija: Shutterstock/ Jaromir Chalabala

Kako je saopšteno iz Sekretarijata za javni prevoz autobuske linije 24, 26 i 26N će u smeru prema Dorćolu saobraćati ulicama Trg Republike, kroz terminus „Trg Republike“, Bulevar despota Stefana, Džordža Vašingtona, Cara Dušana i dalje redovnim trasama.

U suprotnom smeru će saobraćati ulicama Cara Dušana, Džordža Vašingtona, Bulevar despota Stefana, Braće Jugovića, Francuska, Trg republike i dalje redovnim trasama. Autobuske linije 37 i 44 će u smeru prema Dorćolu saobraćati ulicama Trg Republike, kroz terminus „Trg Republike“, Bulevar despota Stefana, Džordža Vašingtona, Cara Dušana, Venizelosova i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati ulicama Venizelosova, Cara Dušana, Džordža Vašingtona, Bulevar despota Stefana, Braće Jugovića, Francuska, Trg republike i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti stajališta „Pijaca Skadarlija“ u oba smera, navodi se u saopštenju.

Vozila sa linije 58 će u smeru prema terminusu Pančevački most (Železnička stanica) saobraćati ulicama Bulevar despota Stefana, Džordža Vašingtona, Takovska, Cvijićeva i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Izmene u saobraćaju zbog radova u naselju Plavi horizonti

Tokom izvođenja radova u naselju Plavi horizonti (opština Zemun) doći će izmena u radu linija javnog prevoza od 03. do 22. aprila, saopštili su danas iz Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se navodi, radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje ulice Isidora Stojanovića na delu od ulice Milke Lukić do ulice Koste Brankovića.

Vozila sa linija 708 i 709 će saobraćati u oba smera ulicama Put za Plave horizonte, Milke Lukić, Nikolaja Saltikova, Koste Brankovića, Isidora Stojanovića i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti privremena stajališta, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: