Stravična nesreća kod Požege, ima mrtvih FOTO

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros na magistralnom putu Užice - Požega u mestu Uzići, a dve osobe su poginule.

Izvor: Blic

Četvrtak, 23.03.2023.

11:30

Stravična nesreća kod Požege, ima mrtvih FOTO
Foto: RINA

Posle 71-godišnje žene iz Sevojna, koja je poginula na licu mesta, u Opštoj bolnici Užice povredama je pogledao i stariji muškarac koji je sa još dvojce povređenih prevezen u ovu ustanovu.

"Do udesa je došlo kada je vozač automobila zastava krenuo da pretiče kamion i direktno se sudario sa kombijem koji mu je dolazio u susret. Na lice mesta stigli su i vatrogasci spasioci koji su sekli vozila kako bi izvukli povređene", potvrđeno je za agenciju RINA. Na lice mesta odmah je pristigla policija i ekipa hitne pomoći koja je konstatovala smrt žene iz Sevojna. Troje povređenih odmah je sanitetima prevezeno u užičku bolnicu gde je, nažalost, jedan od njih preminuo. Ostali su trenutno na pregledu i rezultati dijagnostike se očekuju.
Foto: RINA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: