1. A sta jeste ocekivali??
  (Milan, 12. jul 2020 17:06)

  # Link komentara

 2. No sta je sa onima koji su promasili predvidjanja o virusu ne stotinu procenata nego dve stotine. U normalno vreme vise ne bi obavljali taj posao, dobili bi otkaz ili pak nize radno mesto. Kod nas i dalje lupetaju gluposti, (cast izuzecima), i nikom nista.
   (Dragan, 12. jul 2020 16:24)

  # Link komentara

 3. Prvo ste pričali nije to ništa, onda lock-down ko nigde. Zatim potpuna suprotnost, apsolutno sve može, virusa neće biti od 15. jula.
  Dakle totalno ste omanuli jer ste verovatno slušali politiku.
  Žao mi je ali zaista nemate nikakav kredibilitet. Zašto se isti pojavljujete u medijima, pretpostavljam zbog toga što niko drugi ne želi da se blamira i zato što mislim kako vi, Kon i ostali obožavate medijsku pažnju. Inače ne bi gostovali na pinku ili hepiju.
  Lekar, profesor morao bi da ima kakav takav integritet koji vi koliko vidim nemate. ( Ne govorim o stručnosti vas kao virusologa ili ostalih članova ).

  Kao lekar pridržavam se mera o kojima sa učio na fakultetu i sada malo obnovio. Nema tu prevelike pameti, ali ako ste u položaju sluge onda vam džaba diploma.
  (argus, 12. jul 2020 16:13)

  # Link komentara

 4. Da smo uvek dobijali precizne i tačne informacije, sami bi se sačuvali i situacija bi bila neuporedivo bolja.
  Kada vas neko uverava da je sve u redu, kako da ne popustite sa sopstvenim merama?
  (Obmanutost, 12. jul 2020 15:18)

  # Link komentara

 5. Za ovih 5 meseci ste mogli da izgradite jednu infektološku bolnicu na obodu Beograda, sa 3.000 kreveta intenzivne nege , i svim respiratorima i pratećom opremom na jednom mestu. Ubacite i vozni park 10-15 vozila po gradu...svaki dan transport u tu bolnicu, i zdravo doviđenja. Ali, vidim donira se za Hram 2 miliona evra? Hram je mogao da sačeka, pošto i ovako čeka već 50 godina, ništa mu ne bi bilo da sačeka još dve tri godine, neće se srušiti sigurno. Sve po prioritetima...i onda se nađete svi da pričate o Covidu, maskama, opasnostima... rešenja su vam u "plašenju naroda", ali nažalost, niste vi jedini, Svet tako funkcioniše, a moje jedino pitanje je "zašto?".
   (Ajmo malo realno, 12. jul 2020 13:47)

  # Link komentara

 6. Ostani kod kuće!
  (Milica, 12. jul 2020 13:41)

  # Link komentara

 7. Uz dužno poštovanje za gospodina Jankovića kažem da ja jesam očekivala, a i masa ljudi koje poznajem i to još u februaru. Zbog toga smo bili srećni kao kučići kada su, posle prvobitnog šegačenja sa virusom, uveli vanredno stanje za koje mislim da je delimično iskorišćeno i da je predugo trajalo. Sve nakon toga je bio potpuni fijasko i zato smo moji ukućani i ja sami sebi propisali MERE (a ne preporuke) - nema druženja osim na otvorenom, sa razmakom i isključivo bliski prijatelji i rodbina, kupovina samo kada je neophodno i za više dana, obavezna maska u svim zatvorenim prostorima i na pijacama. Tako isto su se ponašali i naši prijatelji. Pri tome, niko od nas nije zdravstveni radnik. Zato me je naša struka veoma razočarala, ne verujem da oni ovo nisu praktikovali i bili svesni svega.
  (Hope, 12. jul 2020 13:21)

  # Link komentara