Dubrovčanina sramota da iznajmljuje po "suludim" cenama: "Ustupiću stan besplatno"

Često se piše o skupim nekretninama i cenama iznajmljivanja u Dubrovniku, koje su najveće u Hrvatskoj.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.10.2021.

18:43

Dubrovčanina sramota da iznajmljuje po
Foto: Depositphotos/simonesimone

Ipak, čini se kako među iznajmljivačima ima i drugačijih, što pokazuje objava jednog Dubrovčanina u grupi "Iznajmljivanje stanova Dubrovnik" na Fejsbuku.

Kako je objavio u grupi, sram ga je da iznajmljuje nekretninu po suludim cenama pa će je stoga radije ustupiti besplatno.

"S obzirom da me sramota i da nemam obraza iznajmiti ljudima stan po ovim suludim cenama koje vidim da se ovde objavljuju i onda im 1.6. reći da izlaze, ja sam voljan da ustupim dvosoban stan u Zatonu do 1.6. bez ikakve najamnine tj. besplatno i da se plaćaju samo režije. U tom slučaju molim da se jave u inboks samo oni kojima je to stvarno i iskreno potrebno", napisao je on na toj društvenoj mreži, a prenosi portal Indeks.

"Ovi gladni para neka i dalje iznajmljuju kako hoće, ali za taj način do 1.6. treba imati obraza ljudima pogledati u oči, pogotovo po onim cenama koje traže", objavio je Dubrovčanin koji je u vrlo kratkom vremenu prikupio pozamašan broj pozitivnih reakcija na neuobičajenu objavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Podeli: