Nedelja, 01.09.2002.

20:21

Engleska: Remi Celsija i Arsenala, novi poraz "Vile"

Izvor: B92, BBC

Default images
Fudbaleri Celzija i Arsenala igrali su nereseno 1:1 u jednom od derbija 4.kola Premijer lige. Prednost Celziju doneo je Djanfranko Zola u 34.minutu, a izjednacenje aktuelnom sampionu doneo je rezervista Kolo Ture u 60.minutu, iako su topdzije tada igrale sa igracem manje na terenu ( zbog dva zuta kartona iskljucen kapiten Partik Vijera). Za gol domacina, pored strelca Zole, podjenake zasluge ima i golman Arsenala Dejvid Siman koji je lose procenio centarsut – ( za neke sut ka golu 36-godisnjeg Italijana ).

I pored "samo" jednog osvojenog boda, menadzer Arsenala Arsen Venger moze biti zadovoljan utakmicom na "Stanford Bridzu", jer je njegov tim nastavio seriju meceva bez poraza (koja traje od Bozica prosle godine), a protiv gradskog rivala zbog povrede nije mogao da racuna i najboljeg napadaca Tjerija Anrija.

U drugim mecu koji je odigran u nedelju , fudbaleri Boltona savladali su na svom terenu ekipu Aston Vile sa 1:0, ( strelac Majkl Rikets).

U ponedeljak se igra jos jedan derbi 4.kola – na "Enfildu" se sastaju Liverpul i Njukasl.

Rezultati današnjih utakmica:

Bolton - Aston Vila 1:0 ( Rikets 56.minut – iz penala)

Celsi - Arsenal 1:1 ( Zola 34.minut – Ture 60.minut)

U ponedeljak se sastaju:

Liverpul - Njukasl

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: